19 diciembre 2009

la gangrena española

També te collons que desprès de tant de temps i amb la de coses que tinc pendents d'escriure m'ha mogut venir a escriure per explicar i denunciar la manipulació, la mala baba i la perillositat infecciosa que van estenent aquesta colla de malalts paranoics.


D'aquesta infecció gangrenosa, per prevenció, salut pública i mental, ens n' hauríem de medicar o, si no, no tindrem més remei que acabar amb amputació.




¿nacionalisme radical? vinga home quina "charlotada" indecent. Es el "colmo" del cinisme, manipulació i falsedat més farisaica






¿per allunyar-se d'Espanya? aquests no desaprofiten mai l'ocasió per "informar" enverinant, riu-te'n tu dels escorpins. España=toros??? acaba'n de deixar fora de joc a tots els espanyols que estiguin en contra de les "corridas de toros", o el que es el mateix, el "bon espanyol" ha de reafirmar la seva "españolidad" lluïnt unes bones banyes. A més a més i per acabar-ho d'adobar decoran a la "noticia" amb una foto que no correspon al plé d'ahir. Aixó sí, son els seus dimonis particulars.





Uns altres que deliren. "Estocada del nacionalismo", paraula recurs per anar enverinant, menyspreant i provocant. Condemnen mentint segons les seves paranoies. Sembla ser que el nacionalisme que no llu banyes ha de ser eradicat.

Aquest dissabte fred i gloriós tots els diaris d'àmbit "nacional" obren les seves publicacions, a primera plana i com a "aconticimiento nacional preferente" amb ràfegues de bales carregades de verí.

Això es el que hi ha.

M'han fet emprenyar.

I aguanta.

I embolica que fa fort.

Malgrat tot desitjo Bones Festes de Nadal per a tothom i, si pot ser, que l'any que ve us sigui venturós i, posats a demanar, que els porti una mica de sentit comú i vergonya a tots aquests "medios de comunicación nacionales".



BON NADAL!!!!!